Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Am fost la circiuma …

 

Am fost la “Argentine”, local de mincare sud americana. Local frumos cu toate ingredientele necesare unei bucatarii de mare finete si gust . Localul  este in Herastrau, pe malul lacului , intre pomi si verdeata . Design facut de un desingner blazat si neinsipirat … dar nu asta conteaza.

Am intrat in locanda, cum intru eu de obicei cu cei  minim 4 copii dupa mine (eu detinind doi, pe restu’ ii culeg din curtea-mi  bogata in astfel de creaturi mici , galagioase, spontane si vesele!) .

Chelnerul cind ne-a vazut a tinut sa precizeze ca spoturile din pardoseala terasei se pot arde daca se calca pe ele. Ne-am asezat la masa, si acelasi chelner, ne-a sugerat sa nu lasam copiii sa alerge pe (aceiasi) terasa ca ne cearta clientii de la Bon bon (sau cam asa ceva!) care sint … sub terasa. Asta de e sub terasa,  e un alt local “de lux’ , care aveau dat la maxim o muzica minimala, in general ascultata de persoane de pregatire submedie si ocupatii semiintelectuale. Personaje care se afla in asemenea locuri avind bani imprumutati de la camatari.

De ce oare nu inteleg patronii de astfel de locuri ca nu bogatia amenajarilor interioare sau preturile piperate dau circiumii lor impresia de “de luxe” , ci oamenii care-i trec pragul ? Daca tu ai in local numai magraoni si garoi insotiti de niste paparude tzutzubidite, esti un trist basit care consumi resursele planetei degeaba .

In momentul in care acelasi chelner i-a facut observatie unuia dintre cei patru copii ca s-ar putea sa taie servetelul daca se mai joaca cu furculita, mi-au sarit mucii pe pereti si i-am spus incet si raspicat, gros si apasat, domnului in speta:

- De cind am intrat ne-ai facut numai observatii, ne-ai certat de m-ai facut sa ma simt ca la mamaia mea acasa . Daca imi mai adresezi vreun cuvint sma ridic si plec, nu-ti achit nota si te fac de cacat la prietenii tai , colegii .

Vorbindu-i pe limba lui, “domnul” a incercat sa se scuze dar nu i-a iesit , pentru ca i-am mai sugerat finutz sa taca, neinteresindu-ma ce vrea sa mimeze in continuare. Baietii astia nu iau deloc in calcul ca sint nascut si crescut intr-un cartier si ca “harfele” lor de pseudo-centauri ma lasa rece …

Mincarea a fost buna!

 

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit