Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Despre mine și showbiz

Am avut neplăcuta surpriza să aflu că anumite “case” de impresariat vând trupa mea la un preț mai mult decât exagerat, adica 6.500 de euro. Și sunt pline ofertele de gen de astfel de prețuri. Eu fiind tare curios dacă există vreun nebun care să plătească atâta bănet doar ca să mă vadă pe mine?! J))

De asemenea, cunosc oameni în showbiz care pretind că aduc la anumite evenimente trupe de mare calibru precum Holograf sau Iris la sume cuprinse între 2.000 și 3.000 de euro. Ha! Ha! Ha! După încasarea avansului de către respectivii afaceriști în showbiz, clienții sunt anunțați că artiștii au uitat de angajament și și-au luat alte contracte:

“ – Dar la aceiași bani vă rezolv problema cu grupul Româncuțe sau cu câștigatorul concursului Miss băiatu de la țară “ – zice mai departe animalu’.

Să vă ferească Dumnezeu să negociați o cântare cu vreun impresar d-ăsta. După ce vă spune că trupa costă niște mii de euro și ție ți s-a făcut deja rău de la splină, te lasă un pic să tragi aer în piept și continuă: 6 camere la hotel de minim trei stele, masa pentru 9 oameni și transport … 2 lei pe kilometru – de parca ar veni cu taxiul. De fapt, taxiul e mai ieftin un pic, e doar 1,35 lei /km.

Și am avut neplăcuta surpriză să aflu că și pentru mine negocierile sunau la fel.

Asa că:

Trupa mea costă 3500 de euro plus TVA, evenimente legate de corporații și comapanii care au în vedere un eventual concert pentru angajați. Nu cânt la nunți pentru că nu este publicul meu acolo și pentru că nu-mi plac nunțile. Cânt în cluburi de live, și numai live, pentru sume cuprinse între 2.200 și 2.500 de euro. Acolo unde spațiul ne ajută, pentru ca noi suntem șapte pe scenă și avem nevoie de spațiu. Detest trupele specializate în “zilele orașelor” mici și detest toată muzica bumtzi-bumtzi care dă o stare numai după ce ai băgat pastila albastră sub limbă. Beau vinuri scumpe pentru că-mi plac. Nu fumez iarbă și nu mă droghez pentru că mi se pare josnic să tragi o mască peste realitate – oricât de urâtă ar fi uneori realitatea (a nu se confunda cu postul de televiziune J)

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit