Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Iesitul la vot si heitarii

ProTv m-a invitat sa fac parte din campania YeslaVot. Tin sa mentionez pentru cei pe care ii cheama Dabija, ca nu am incasat vreun onorariu. Pur si simplu, mi s-a parut o onoare sa imi spun o parere sincera alaturi de oameni pe care ii respect, adica: IESI  MAI OMULE LA VOT CA SA NU MAI HOTARASCA altii pentru tine, si sa nu mai lasi viermii aserviti si servili vreunui partid sa te calce in picioare . Am facut asta, aparindu-mi fatza la cel mai mare post de televiziune, in prime-time, la Stirile ProTV , in vazul tuturor, indemnindu-mi romanii sa voteze. Cu siguranta ca si mesajul meu a avut un impact, ca si cel al lui Chirila sau Esca, Moisescu, Herlo, Dragos Bucur sau Mihaela.

Dar am deranjat multi domni si pe multe doamne ce se dau jurnalisti independenti, si care de fapt … inauntru e leopardul! Pentru ca am mai invatat si noi  prin scolile multe sau putine prin care am fost, cum se pot re-interpreta niste fraze ca sa para cum vrem noi sa para . Avem exemplele din anii 48-64 ale lui jurnalistilor ruso-comunisti care au ingenuncheat toata intelectualitatea romaneasca. Deci, stim cum se face si v-am dat de gol … semidocti  mici de circiumi sordide .

Daca pe doamnele (si-au spus parerea multe Doamne din jurnalismul adevarat sau showbiz-ul de calitate !)  care au participat la aceasta campanie,  astia le-au facut curve, taranci sau betive,  pe mine m-au declarat fascist . Incredibil !

Pe mine care sint si curva, si taran si betiv m-au declarat DOAR fascist.

Nici nu mai stiu bine ce inseamna fascist , dar suna ciudat in 2014 . Ceva legat de fascii, parca !

Si mai suna ciudat ca in 2014 sa acorzi sansa de a incerca sa vorbesti cu  aceste sopirle chioare, ascunse in anonimatul vreunei garsoniere mizere de unde arunca ura virtuala peste tot ce le iese in calea lor mediocra de bautori ieftini de vodca proasta. Sopirle care-si scot limbile despicate ca sa imprastie venin peste tot ce nu reprezinta adevarul stapinilor lor sau ca sa mai dea cite un “lic” in dosurile acestora .

AMIN!

Si dati-va dracu’ da heitari … si pe voi si pe ele !

 

 

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit