Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Interzis PAPARAZZI

Paparazzi n-au adus nimic bun în lumea asta. Dimpotrivă! Au adus numai rău, bârfe, târfe, mizerie și moarte, dacă ne gândim la Prințesa Diana și gagiul ei, accidentați în urma fugii nebune de acești disperați enervanți, puturoși și ingalati care nu creează nimic în afară de panică și mătreață.

Mă uit la fotbaliștii prinși în trafic borând peste portiera! Că d-aicea m-am luat:

Și mă întreb: oare ce poze ar fi strâns căcăcioșii ăștia de fotografi amatori dacă l-ar fi prins pe Marele Dobrin petrecând după fiecare victorie a Argeșului în cârciumile urbei?

Oare faptul că bea țuică care i-a purtat și numele, i-a redus vreun pic din meritul lui de mare sportiv?

Tind să cred că nu!

Și mă întreb, mirat și de data asta, unde au greșit acești tineri sportivi dornici și ei de un pic de viață nocturnă, specifică vârstei și hormonilor?

Au greșit pentru că au băut alcool și nefiind “antrenați” au și vomitat peste portiera taxiului care-i transporta spre casă? Păi voi știți ce băuturi proaste vând ăștia prin cluburi? Sau poate au rău de mașină!

Hai să fim serioși, să lăsăm ipocrizia deoparte, vorba Idolului meu: cine se crede fără pată, să arunce primul piatra!

Mă întreb ce poze frumoase ar fi ieșit cu mine și Chilian când într-o după-amiază pe la ora 14 am ieșit dintr-un stabiliment din centru și am blocat circulația pe strada Doamnei, în aplauzele tuturor participanților la trafic, încercând să ne urcăm într-un taxi mult prea mic pentru viziunea noastra de atunci.

Inutil să ne dea pozele (erau pe poziții!) fiindcă  nu ne puteau face niciun rău.

Pentru că paparazzi asta fac: RĂU.

Și dacă nu reușesc să facă RĂU, părăsesc găurile de șobolani în care se ascund cu Cannon-urile lor, și se duc în vreo spelunca sordid-decadentă în care beau vodka de proastă calitate în compania unor așa-zise tinere, destul de fumate și bete ca să le asculte tâmpeniile debitate cu greu de gurile lor năclăite.

Propun ca Parlamentul României să dea o lege sanitară:

Art 1 – În presa scrisă și în audio-vizual este interzisă publicarea fotografiilor fără acordul tuturor persoanelor care apar în imagine.

Art. 2 – Cine este responsabil de publicarea unei imagini, fără acordul părților implicate, va plăti despăgubiri materiale de 100.000 euro și este pasibil de închisoare, cu pedeapsa stabilită de instanța judecătorească.

Art.3 – Legea nu poate fi modificată sau interpretata timp 100 de ani

Rezultatul legii :

- Forța de muncă excedentară la culesul recoltelor de toamnă

- Dispariția unor ziare și posturi tv de căcat

- Gospodinele vor avea mai mult timp pentru gospodărie și astfel nu vor mai lua bătaie de la bărbații lor, deci dimiuarea reclamațiilor la poliție de violență casnică

- O mai bună înțelegere a campaniilor de presă facute de “artiștii” și “artistele” din showbiz – adică atunci vă veți da seama ce “deranj” reprezintă paparazzi pentru drăgușani, botezați sau alții.

-  Că dacă n-apar- dispar! Și noi câștigăm mai multă curățenie.

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit