Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

La Patria, cinematograful de concerte !

Ca sa ma linistesc dupa o perioada aglomerata, si in asteptarea unei alte perioade aglomerate de gen filmari Las Fierbinti, concerte , examene la Autoritatea Aeronautica, am plecat, ca baietii, cu fiu-miu pe Marea Egee . Cu un velier e 16 m inchiriat din Athena, cu care am descoperit frumusetile ascunse de ape sau de distantele de neparcurs ale Greciei antice si moderne .
Astfel am gasit insule in care este interzis orice mijloc de locomotie cu motor.
Am fost in insula pe care John Fowles a scris “Magicianul” . Am invatat despre rigoarea feminina a Lascarinei Bouboulina care a invins flota turca cu o mana de pescari si barcile lor.
Am observat cu placere ca nationalismul grecesc nu este considerat un pacat ! Si am mai vazut ca magazinele insulare sunt pline de produse grecesti .
Am fost sursprinsi de o furtuna in largul insulei Poros si am fost nevoiti sa ne adapostim intr-o marina pescareasca care nu avea adancimi corespunzatoare velierului nostru . Dar am avut noroc!
Am facut baie cu delfinii si am vazut colonii de zargani fosforescenti
Am fost deranjati de un grup de corporatisti-metrosexuati-lambersexuati-analfabeto-prosti de la o firma de tigarete celebra si americana, cu sediul in Romania.
Pentru ca “domnii” in cauza erau din Romania aia care pute a vodca cu suc de mere si muzica minimala.
Am cunoscut romani care fac parte din Romania aia frumoasa pe care noi o iubim, pe Bogdan si Mihai, Magda si Adrian . Am cunoscut australieni, francezi,englezi , greci sau romani, uniti de aceleasi pasiuni sau aceiasi muzica.
Am asculatat o trupa greceasca de cover-uri care au interpretat Pink Floyd intr-un fel in care Waters, Gilmore sau Barrett nu s-au gandit niciodata.
Am legat cu fiul meu o legatura mult mai puternica decit o puteam face intr-un alt fel !
Si acum sunt mai pregatit ca niciodata sa ma bucur de timpul trecut, ca sa va bucur si pe voi ca am mai imbatranit cu inca 10 ani … de scena!
De aia va astept la Patria pe 2 octombrie cand implinesc 10 ani de scena si 46 de ani de viata .

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit