Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Prima oară despre Becali

Eu unu’ nu îl plac mai deloc (sau poate chiar deloc) pe Gigi Becali. Mi se pare arogant, oportunist, influențat prea tare de telenovela anilor 80 – Dallas, necivilizat, ambițios (și ambiția nu este o calitate – voința este calitate), dornic de a ieși în față cu orice preț. Practic, nu-mi place de el pentru ca are comportament prea fățis de plutonier avansat subit la grad de general.

Dar:

Să fie arestat și condamnat la 11 ani închisoare pentru că a prins niște hoți care i-au furat mașina, și i-a batut pe acești hoți așa cum ar dori să facă orice om normal, mi se pare cel mai de căcat lucru care i se poate întâmpla unui bărbat.

Mi se pare că orice discuție pe această temă încurajează nemernicii să fure mașini în continuare sau să intre peste tine în casă fără să poată avea frică de orice, mai ales de lege.

Mi se pare că legile sunt proaste și aplicate de niște sergenți majori analfabeți.

Mi se pare că bunul simț și logica au dispărut total din practica judecătorească, luându-i loc interpretarea după bunul plac al unor legi incoplete și neclare.

Mi se pare că ar trebui să fie de apreciat orice om care reacționeaza când e vorba de hoție și furt, indiferent că i s-a întâmlpat lui sau altuia.

Mi se pare că este visul oricărui păgubit de hoți să-i prindă pe aceștia și să le tragă o mamă de bătaie soră cu moartea, eventual chiar să-i și omoare încet și sigur.

Și mi se mai pare că acest simulacru de proces este comandat politic. Și iar vin și spun că avem nevoie de funcția biciuitori publici – pe grade de competență – pentru toți politicienii care se dovedesc a fi meschini și rău intenționați.

Este prima oara când sunt alături de un om pe care nu-l plac și empatizez total cu o eventuala fugă a lui de această închipuită responsabilitate. Și este a doua oară când ma gândesc serios la emigrare.

Responses to Prima oară despre Becali

  1. IULIA says:

    Doar a doua oara?!?…

  2. DANG3R says:

    Salut Mihai, da din pacate in tara am ramas putini oameni si din acesti oameni putini nu esti singurul care se gandeste la emigrare.

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit