Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Spectacolele mele, cele de toate zilele

 

 

De cind m-am “facut mare”  m-am prins ca nu e bine ca (si) eu sa alimentez cacatul din showbiz-ul mioritic.

Adica, mergind la toate emisiunile care promoveaza curvele, cluber-ii efeminati si manelistii cu aspect  mafiotic de dimbovita, gindesc ca ma bag in aceiasi oala cu ei si, la o eventuala judecata finala a Dumnezeului saltimbancilor ce sintem cu totii, o sa trebuiasca sa ard in gheena celor care “in trecut, si-au supt-o cu abnegatie” – vorba Parazitului Cheloo si, o sa trebuiasca sa impart acelasi loc vesnic cu vreo tonciu sau dragusanca, cu vreun erou capatoscian sau cu vreo fufa venita “din rectul accesului” .

Va dati seama ca daca mi s-ar intimpla asa ceva toti oamenii adevarati pe care-i stimez si iubesc ar ride de mine intr-o bascalie contiua si vesnica pomenire.

Astfel ca, am renuntat sa mai merg la emisiuni de genul celui care se numeste marula, rai si buni, capatos, schimb de ma-se si tac-shi, mirese pentru fii-su sau alti branci . Oameni care maninca si ei o piine, dar care nu inteleg de ce poporul nostru se timpeste pe zi ce trece mai tare si mai tare, iar urmele decentei nationale dispare o data cu luminita ce se zarea la capatul tunelului acum vreo 20 de ani.

 

Deci (ca aceasta concluzie incepe cu “deci”) promovarea spectacolelor mele este una nonconformista. Imi anunt specacolele printre rinduri si pe unde cred ca ma vede publicul meu destept.

Dar sa fiti siguri ca de fiecare, orice concert anuntat va fi un concert unic . Si sa fiti siguri ca toate eforturile noastre sint inspre schimbarea starii voastre sufletesti intr-una in care sa constientizati ca totul este posibil si ca nu trebuie sa lasati pe nimeni sa va fure siguranta , inteligenta si simtul umorului.

 

Spiritul romanesc autentic este unic si foarte corupator. Adica, toti care ajung sa ne cunoasca spiritul vor sa se contopeasca cu el si sa devina romani. Poate asta este motivul pentru care am rezistat ca neam si cultura atita amar de vreme. 

Post a comment

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit