Cel mai bun pret la lenjerii pat din bumbac,3d,bumbac satinat

Biografie

Biografie [1]Biografie [2]Biografie [3]Biografie [4]Biografie [5]Biografie [6]Biografie [7]Biografie [8]

M-am nascut … din dragoste , pe 2 ale lui octombrie , prin anul 1969 (sau nu mai stiu, c-a fost demult) si am crescut cu voie buna si bucurie in cea mai frumoasa familie din lume.

A aparut si frati-miu, dupa vreo 4 ani, si stiu ca , desi la inceput era un pitic care se caca pe el si facea tare multa galagie, acum a ajuns cel mai bun prieten al meu .

Am iubit, invatat, parasit, am fost parasit, dezamagit sau fericit si inca n-am terminat , dar m-am pus pe cintat si bucurat suflete (inclusiv al meu !) .

Ma bucur de ce am si -mi doresc tot timpul lucruri noi. Nu urasc, nu invidiez si evit rautatea pe cit posibil . Vorbesc urit si-mi permit sa nu port costum . Citesc mult si merg la teatru, chiar daca uneori, cineva din primele rinduri nu-si inchide telefonul mobil . Am terminat o facultate economica si dupa,  m-am apucat de inginerie care mi s-a parut grea si prea tehnica, dar interesanta. Pe asta n-am terminat-o pentru ca m-am facut inginer (liber profesionist) la firma mea , dar am contribuit la ridicarea unor constructii mari si importante .

Am multi prieteni si nu consider ca prietenii te distrug sau te strica, ci dimpotriva. Merg la toate petrecerile la care sint invitat si -mi fac placere, de obicei stau pina dimineata . Nu ma las influentat de nimeni dar tin cont de parerile multor oameni, pareri pe care le filtrez in mintea-mi proprie (ca d-aia o am !).

Imi e dor … de mama si de tata, de bunica mea … mi-e dor de Cristina care sta in Austria si pe care o vad prea rar.

Si, nu in ultimul rind, iubesc femeia care m-a facut fericit si care mi-a dat cele mai frumoase daruri pe care le poate primi un derbedeu , inainte de a deveni barbat

Mihai

Copyright © Mihai Margineanu. Toate drepturile rezervate.
Developed by Sincrobit